Markarbeten kring Nacka, Solna & Örnsköldsvik

Transport, snöröjning & markarbeten från Nacka & Solna till Örnsköldsvik

Vi är precis som vi utlovar en alltjänst vilket innebär att vi erbjuder en bredd av tjänster inom biltransporter och markarbeten. Av oss kan du få hjälp med grävarbeten så väl som röjning av gräs, sly och snö. Vi kan bistå med vår assistans när du behöver transportera fordon och maskiner och har även släpvagnsuthyrning för dig som behöver det. Oscar Karlströms alltjänst har funnits i ett års tid men företagets anställda har längre erfarenhet än så och tillsammans har vi både kunskap och kompetens. Vi utgår från Upplands Väsby men vi har kunder i allt från Huddinge, Nacka, Solna och Örnsköldsvik. Man kan säga att vi jobbar enda från Stockholm till Norrland.

Hos oss kan du som nämnt få hjälp med både markarbeten och transporter men vi har även försäljning av bilvårdsprodukter som kan komma väl till hands. Du kan gärna besöka oss på vår Facebooksida genom att följa länken nedan
https://www.facebook.com/oscarkarlstromsalltjanst/
Här kan du läsa mer om oss och se bilder från våra olika uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor kring våra tjänster eller om du vill få en offert på önskat utfört arbete. Om vi inte har möjlighet att svara direkt när du ringer så återkommer vi så fort vi kan. Välkommen till Oscar Karlströms alltjänst!
 

Vill ni veta mer?